Υλικά
250γρ. τυριά
3 ασπράδια αυγού
Ευχαριστώ πολύ την Αγγελική Σερβέ για την πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή της.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύουμε απλά τα ασπράδια των αυγών με τα τυριά χωρίς χτύπημα .
Για 1 ώρα περίπου τα διατηρούμε στο ψυγείο για να σφίξουν -εδώ είναι το μυστικό τους —δεν θέλει ούτε φρυγανιά ούτε αλεύρι —- Αμέσως μετά μπόλικο καυτό λάδι κατά προτίμηση σπορέλαιο
Από τυριά βάζουμε ότι θέλουμε.
Τηγανίζουμε σαν τους λουκουμάδες .
Εγώ τα έπλασα με τα χέρια σαν γιουβαρλάκια μπαλίτσες–δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις έτοιμες–βγαίνουν 13 κομμάτια !
Sofia Georgiefendi”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.