ΥΛΙΚΆ
500 γρ.ψίχα από καβούρι
4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
3 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κ.γ. άνηθος ψιλοκομμένος
1/2 φλιτζάνι τρίμματα από άσπρο ψωμί
αλάτι, πιπέρι
λίγο νερό
ελαιόλαδο
Αλεύρι όσο πάρει
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε την καβουρόψιχα και τη βάζουμε σε μπολ με τα κρεμμυδάκια, τον μαϊντανό και τον άνηθο. Ανακατεύουμε και τα περνάμε από το μίξερ, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Αδειάζουμε στο μπολ και προσθέτουμε το ψωμί 2 κουταλιές νερό και το αλατοπίπερο. Προσθέτουμε και το αλεύρι λίγο λίγο ανακατεύοντας με ένα κουτάλι -ποσότητα τόση όσο να σφίξουν και να πλάθονται-Αφήνουμε για 30′ στο ψυγείο για να σφίξει το μείγμα.
Στη συνέχεια τα πλάθουμε βρέχοντας τα χέρια μας, σε κεφτεδάκια τα περνάμε από το αλεύρι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Ειδήσεις σήμερα
- Μούχλα στα μαλλιά: Ο Λόγος που δεν πρέπει να κοιμόμαστε με βρεγμένα μαλλιά
- Θολά τζάμια αυτοκινήτου από τη βροχή και το κρύο: Πως να τα ξεθολώσετε χωρίς να κινδυνεύσετε
- Άντα Λεούση : Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13/01/25 ως 19/1/2025 για όλα τα ζώδια
- Μενού εβδομάδας από 13/1/24 έως 19/01/25
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί ο Τάσος Ιορδανίδης από τη σειρά – Ολές οι λεπτομέρειες