ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
500 γραμμάρια αλεύρι ολικής αλέσεως,
1 κούπα του νεσκαφε ελαιόλαδο,
1,5 κούπα του νεσκαφε χυμό φυσικό πορτοκαλιού,
1 μπέικιν παουντερ,
1 κούπα του νεσκαφε ζάχαρη,
λίγη κανέλα!
Χτυπάμε λάδι,ζάχαρη προσθέτουμε χυμό,κανέλα,και τέλος απαλά αλεύρι,μπεικιν!
Διαχωρίσουμε λίγη ζύμη και προσθέτουμε 3 κουταλιές της σούπας κακάο!
Βουτυρώνουμε την φόρμα και ρίχνουμε εναλλάξ λίγη λίγη την ζύμη!
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά!
ΓΛΑΣΣΟ.ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ:
2 φλυτζάνια του τσαγιού ζάχαρη άχνη,
6 κουταλιές της σούπας κακάο,
2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο,
6 κουταλιές της σούπας νερό!
Ανακατεύουμε!
Το ρίχνουμε στο κρύο κέικ!
Διάκοσμουμε με πορτοκάλι ξύσμα!
Tzeni Tsanaktsidou”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.