ΚΕΙΚ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
-4 κουπες φαρινα απ η αλευρι απλο με 1 φακελο μπεικιν παουντερ(20γρ)
-2 κουπες ζαχαρη
-250 γρ βουτυρο λιωμενο
-4 αυγα
-1 1/2 κουπα γαλα
-2 βανιλιες
-Ξυσμα απο ενα πορτοκαλι
Γεμιση και επικαλυψη
-Μαρμελαδα πορτοκαλι
Βαζουμε σε ενα μπωλ ολα τα στερεα.
Σε ενα αλλο μπωλ ανακατευουμε τα υγρα και τα προσθετουμε στα στερεα.
Τα χτυπαμε με μιξερ χειρος η αυγοδαρτη μεχρι να ομογενοποιηθουν (οχι παραπανω απο λιγα δευτερολεπτα) και βαζουμε το μειγμα σε στρογγυλη μεγαλη φορμα του κεικ και ψηνουμε στους 160-170 βαθμους στον αερα στη μεσαια σχαρα για 50-60 λεπτα.
Το κοβουμε στη μεση απλωνουμε μαρμελαδα,το κλεινουμε και αλειφουμε απο πανω λιγη ακομα μαρμελαδα.
*Το κεικ γινεται με οποιαδηποτε μαρμελαδα της αρεσκειας σας