Κεικ λεμονιου με τρουφα
250γρ βουτυρο
1 1/2 κουπα ζαχαρη
1 κουπα γαλα
4 αυγα
2 βανιλιες
Ξυσμα απο 1 λεμονι
400γρ-500γρ φαρινα απ
Χτυπαμε τα υλικα με τη σειρα ενα ενα στο μιξερ.
Προσθετουμε στο τελος το γαλα εναλλαξ με τη φαρινα απ.
Βαζουμε το μειγμα σε βουτυρωμενη φορμα κεικ και ψηνουμε για περιπου 50′ στους 180 βαθμους στις αντιστασεις στη μεσαια θεση του φουρνου.
Αφου ψηθει και κρυωσει γαρνιρουμε το κεικ με γλασο και χρωματιστη τρουφα.
Γλασο με 1 κουπα ζαχαρη αχνη και λιγο νερο.
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Ανακαλούνται γαριδάκια – Μεγάλος κίνδυνος για την υγεία
- Σχολεία : Τι θα ισχύει με τις απουσίες λόγω γρίπης
- Ζωή Ναλμπάντη : “Γέννησα τη μία μου κόρη στο χαλάκι του μπάνιου, ο άνδρας μου έκοψε τον ομφάλιο λώρο”
- Η Γη της Ελιάς : Το κάνεις όλο και χειρότερο Στάθη- Η Ιουλία τον κατακεραυνώνει