Υλικά και Εκτέλεση !!!
Χτυπάω ένα Βιτάμ σοφτ με μιάμιση κούπα ζάχαρη για 5-7′.
Προσθέτω πέντε αυγά και συνεχίζω.
Μετά προσθέτω ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκαλιού και λίγο ξύσμα, ένα γιαούρτι, ένα κουταλάκι του γλυκού κοφτό κανέλα και μισό ποτηράκι του κρασιού γάλα εβαπορέ.
Χτυπάω να ενσωματωθούν.
Τέλος προσθέτω φαριναπ.. εγώ βάζω τα 3/4 της συσκευασίας.
Βουτυρώνω την φόρμα μου καλά και την αλευρώνω.
Βάζω το μείγμα του κέικ μέσα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180′ για 50-1ωρα… αναλόγως τον φούρνο.
Όταν το βγάλω φτιάχνω μία γκαναζ σοκολάτας για να το περιχύσω..
Η γκαναζ θέλει ίση ποσότητα κρέμας γάλακτος και κουβερτούρα.
Βάζω σε κατσαρολάκι την κρέμα και όταν έρθει σε σημείο βρασμού αποσύρω από το μάτι και προσθέτω την σοκολάτα σε κομματάκια.
Αφήνω 1′ και ανακατεύω καλά.
Την ρίχνω στο κέικ και… καλές”βουτιές”!!