1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι, 1 ποτήρι λάδι, 1 ποτήρι νερό, 1 ποτήρι ζάχαρη, 1 πακέτο σταφίδες, 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα, 1 πακέτο αλεύρι φαρινα, ξύσμα από ένα πορτοκάλι. Εκτέλεση : Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σ ‘ ένα μπολ με το σύρμα και ρίχνουμε το μείγμα σε φόρμα που την έχουμε περάσει με ένα φυτικό βούτυρο και αλεύρι. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου μία ώρα. Όσοι θέλουν μπορούν να πασπαλισουν το κέικ αφού κρυώσει με ζάχαρη άχνη.
συνταγη/εκτελεση/φωτογραφιες Εφη Κυβελου
Ειδήσεις σήμερα
- Ο Μιχάλης Μιτρούσης είναι ο ηθοποιός που παρασύρθηκε σε τροχαίο- Τα νεότερα για την υγεία του
- Χρήστος Μάστορας : «Θα έδινα 10 χρόνια από την ζωή μου για να έχω μισή ώρα μαζί της»
- Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή με την δολοφονία του Ισίδωρου
- Άγιος Έρωτας : Η Στεφανία από το “Προξενιό της Ιουλίας” εισβάλλει στην σειρά- Κάνει την ζωή της Χλόης μαρτύριο
- Ρολό αλλαντικών με Ρώσικη για το Γιορτινό Τραπέζι