1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι, 1 ποτήρι λάδι, 1 ποτήρι νερό, 1 ποτήρι ζάχαρη, 1 πακέτο σταφίδες, 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα, 1 πακέτο αλεύρι φαρινα, ξύσμα από ένα πορτοκάλι. Εκτέλεση : Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σ ‘ ένα μπολ με το σύρμα και ρίχνουμε το μείγμα σε φόρμα που την έχουμε περάσει με ένα φυτικό βούτυρο και αλεύρι. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου μία ώρα. Όσοι θέλουν μπορούν να πασπαλισουν το κέικ αφού κρυώσει με ζάχαρη άχνη.
συνταγη/εκτελεση/φωτογραφιες Εφη Κυβελου
Ειδήσεις σήμερα
- Χρήστος Μάστορας : H ταινία Στέλιος Καζαντζίδης είναι ο λόγος που ανακάλυψε πως έχει ΔΕΠΥ
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Grand hotel : Ο Ρήγας κλέβει το μωρό της Ελένης για να μπορέσει να την εκδικηθεί
- Η Γη της Ελιάς : Τελικά όντως θέλει να τους εκδικηθεί – Η Αριάδνη βλέπει τον Κουράκο να κοιτά με λατρεία την Ιουλία