Θα σας τρέξουν τα σάλια..Θα εθιστείτε… θα θέλετε και άλλο!
Υλικα
Συστατικά
1 κονσέρβα ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
600 ml κρέμα γάλακτος, γάλακτος
200 g μαύρη σοκολάτα, λιωμένη
4 μπαρες KIT KAT , ψιλοκομμένες
2 μπαρες κιτ κατ για το στολισμο
Εκτελεση
Χρησιμοποιώντας ένα μίξερ, κτύπησε το ζαχαρούχο γάλα και την κρέμα γάλακτος μαζί για 5 λεπτά, μέχρι να πήξει.
Βαθμιαία μέσα στο μείγμα ριχτε την λιωμένη σοκολατακαι συνεχίζετε και ανακατεύεται με μια σπάτουλα.
Βάζουμε το μείγμα σε ένα δοχείο .
Το τοποθετούμε στην κατάψυξη για αρκετές ώρες.
Καλο ειναι στην αρχη να βγαζουμε το παγωτο καθε μια ωρα και να το ανακατευουμε με μια σπατουλα!
Αφαιρέστε από τον καταψύκτη 5 λεπτά πριν το σερβίρετε για να μαλακώσει ελαφρά, και στολίζετε με χοντροκομμένα κομμάτια κιτ κατ!
Ειδήσεις σήμερα
- Καιρός : Μετά τις καταιγίδες έρχονται τα πρώτα χιόνια – Αναλυτικά οι περιοχές
- Ξεκινάει σήμερα η νηστεία των Χριστουγέννων : Τι είναι το Σαρανταλείτουργο
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη ξεκαθαρίζει στον Αργύρη πως δεν τον θέλει πια
- Άση Μπήλιου : Πανσέληνος Νοεμβρίου 2024 – Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα με σοκολάτα το 2024