Φασολακια με πατατες
1 συσκευασια φασολακια κατεψυγμενα
1 κρεμμυδι τριμμενο
2 καροτα τριμμενο
3 πατατες σε κυβους
1/2 ματσακι μαιντανο ψιλοκομμενο
1/2 ποτηρι λαδι
1 κ.σ πελτε γεματη
250γρ χυμο ντοματας η 3 ντοματες τριμμενες
Αλατι/πιπερι
1 πρεζα ζαχαρη
1 ποτηρι νερο περιπου
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρολα ριχνουμε τα φασολακια οπως ειναι απ’τη καταψυξη και τα αφηνουμε για λιγο ανακατευοντας τα σε μετρια προς δυνατη φωτια να αχνιστουν. Προσθετουμε το λαδι,το κρεμμυδι τα καροτα,τις πατατες και ανακατευουμε για λεπτα.Στη συνεχεια προσθετουμε ολα τα αλλα υλικα και νερο οσο ισα να τα σκεπαζει ελαφρως και χαμηλωνουμε το ματι στο μισο.Δηλαδη αν ειναι απο το 1-9 το βαζουμε στο 5. Τα αφηνουμε να σιγοβρασουν μεχρι να γινουν και να μενει το λαδι απο πανω,περιπου 40′.