Υλικά:
αγγούρια
1-1 / 2 φλιτζάνια χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γιαούρτι
1 κουταλιά της σούπας σκόνη κάρυ
1 κουταλιά της σούπας χυμό λάιμ
αλατοπίπερο
1 κουταλιά από μιξ μυρωδικών (δυόσμο,μαϊντανό, κρεμμυδάκι φρέσκο)
ζαμπόν ή γαλοπούλα
Οδηγίες
Κόβουμε τα αγγούρια χρησιμοποιώντας ένα το εργαλείο της φωτογραφίας σε ρύθμιση πάχους 2 χιλιοστών ή με το μαχαίρι. Τοποθετήστε τα αγγούρια στην άκρη σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξουν.
Ανακατέψτε μαζί το γιαούρτι, το κάρυ, και το χυμό λάιμ. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
Απλώστε το μείγμα του γιαουρτιού σε όλες τις φέτες αγγουριού και πασπαλίζουμε με μιξ μυρωδικών, αν θέλετε.
Απλώστε σε λεπτές φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλα σε όλες τις φέτες αγγουριού.
Τυλίξτε προσεκτικά, χρησιμοποιώντας μια οδοντογλυφίδα για να κλείσει, αν χρειαστεί.
Διατηρείται στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.
Εναλλακτικά μπορείτε να γα γεμίσετε με τυροσαλάτα και ρίξτε σάλτσα από πάνω.
στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις
γιατί δεν τελειωσαμε εδώ!