Μια πολύ νόστιμη και ελαφριά συνταγή, με πολλές φυτικές ίνες, πρωτεΐνη και λίγες θερμίδες.
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Με λίγο λάδι περάστε 12 φορμάκια για muffin. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι σε μέτρια θερμοκρασία, για πέντε λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι. Μόλις πάρει θερμοκρασία δωματίου, ρίξτε το σε ένα μπολ και πρόσθεσε τον κιμά καθώς και τα υπόλοιπα υλικά για τον κιμά και ανακατέψτε καλά.
Ρίξτε το μείγμα σας στο τηγάνι και μαγειρέψτε το. Πάρτε ένα άλλο μεγάλο μπολ και ανακάτεψε τα κολοκυθακια , τον μαγειρεμένο κιμά, το τσένταρ, τις ντομάτες, , τη ρίγανη, τη σκόνη κρεμμυδιού και το αλάτι.
Χτυπήστε στην συνέχεια τα αυγά σε ένα μικρότερο μπολ. Ρίξτε τα αυγά στο μπολ με το κολοκυθάκι και τον μαγειρεμένο κιμά και συνεχίστε το ανακάτεμα.
Μοιράστε το μείγμα στα φορμάκια . Ψήστε τα muffin για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Φωτο via pinterest
Ειδήσεις σήμερα
- Καιρός : Μετά τις καταιγίδες έρχονται τα πρώτα χιόνια – Αναλυτικά οι περιοχές
- Ξεκινάει σήμερα η νηστεία των Χριστουγέννων : Τι είναι το Σαρανταλείτουργο
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη ξεκαθαρίζει στον Αργύρη πως δεν τον θέλει πια
- Άση Μπήλιου : Πανσέληνος Νοεμβρίου 2024 – Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα με σοκολάτα το 2024