Συστατικά
1 κιλό κολοκυθάκια
4 αυγά
20 γρ μπέικιν
200 ml γιαούρτι
200 ml γάλα
300 γρ Φέτα
80 ml σπορέλαιο
4 κουταλιές αλεύρι
3 κουταλιές σιμιγδάλι χονδρό
Αλάτι-Πιπέρι
Δείτε ακόμα: Λαχταριστή Κολοκυθόπιτα με ζύμη Κουρού !!
Οδηγίες
- Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα περνάμε από τον τρίφτη.
- Προσθέτουμε λίγο αλάτι, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους.
- Αναμειγνύουμε τα αυγά με το γιαούρτι, το γάλα και το σπορέλαιο.
- Προσθέτουμε πιπέρι, αλεύρι, το μπέικιν, το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε.
- Με τα χέρια μας στραγγίζουμε πολλή καλά τα κολοκυθάκια και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
- Τέλος βάζουμε την σπασμένη φέτα και ανακατεύουμε καλά.
- Λαδώνουμε ελαφρώς το ταψί με το αντικολλητικό χαρτί.
- Απλώνουμε το μείγμα, προαιρετικά πασπαλίζουμε σουσάμι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Facebook: https://www.facebook.com/foodaholics.gr/?ref=bookmarks
Site: https://foodaholics.gr/
Youtube κανάλι: https://www.youtube.com/user/RedMoonGR
Ειδήσεις σήμερα
- Κλειστά σχολεία αύριο Τετάρτη (15/01) – Η Λίστα με τις περιοχές – Συνεχής ενημέρωση
- Τριών Ιεραρχών 2025: Τι θα ισχύει φέτος για τα σχολεία και για ποιους είναι αργία
- Ατύχημα Σχηματάρι : Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της γυναίκας που ενημέρωσε για το εμπόδιο στο δρόμο λίγο πριν το δυστύχημα του αστυνομικού Διευθυντή
- Η Γη της Ελιάς : Εκτός από την Αρετή και την Μαρίνα αποχωρεί και τρίτη πρωταγωνίστρια από την σειρά
- Βάσω Λασκαράκη : Στο νοσοκομείο ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος – Τι συμβαίνει με την υγεία του τα τελευταία 4 χρόνια