Κολοκυθόπιτα-εξπρές-χωρίς φύλλο-του-Παναγιώτη Παπαδάκη-συνταγή-

Συνταγή για γρήγορη καλοκαιρινή εύκολη κολοκυθόπιτα με πράσινα κολοκυθάκια και χωρίς φύλλο από τον Παναγιώτη Παπαδάκη. Για το ταπεράκι της παραλίας, τις διακοπές αλλά και τη δουλειά.

 

Η εύκολη πίτα της εβδομάδας: Κολοκυθόπιτα στο τηγάνι χωρίς φύλλο

 

Αν θέλετε κάτι γρήγορο και εύκολο για μικρούς και μεγάλους, τότε πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο και τριμμένη φρυγανιά. Είναι μία άκρως καλοκαιρινή κολοκυθόπιτα με πράσινα κολοκυθάκια που σίγουρα τα παιδιά θα την ζητούν συνέχεια.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τη κολοκυθόπιτα εξπρές χωρίς φύλλο του Παναγιώτη Παπαδάκη:

Κολοκυθόπιτα-εξπρές-χωρίς φύλλο-του-Παναγιώτη Παπαδάκη-συνταγή-

Φτιάξτε αυτή την κολοκυθόπιτα (Μπατζίνα) Χωρίς φύλλο που σίγουρα θα εκπλαγείτε απο το αποτέλεσμα!! Αυτή η συνταγή είναι Must όταν βγαίνουν τα κολοκυθάκια!✌️

INGREDIENTS

3 medium zucchini (700-750 g)
2 Pinches of salt
——-
3 medium eggs
1 onion
4 tbsp olive oil
125 g milk (1/2 cup)
150 g plain flour (1 cup)
250 g Greek feta cheese
1 tsp salt
1,5 tsp baking powder
Spearmint leaves
pepper
———
Bread crumb
Olive oil
———
32 cm

GERMAN

ZUTATEN

3 mittelgroße Zucchini (700-750 g)
2 Prisen Salz
———
3 mittelgroße Eier
1 Zwiebel
4 EL Olivenöl
125 g Milch (1/2 Tasse)
150 g Mehl (1 Tasse)
250 g griechischer Feta-Käse
1 TL Salz
1,5 TL Backpulver
Grüne Minzeblätter
Pfeffer
———
Semmelbrösel
Olivenöl
———
32 cm

5′ Χρόνος Εκτέλεσης

40-45 λεπτά Χρόνος Ψησίματος

8 Κομμάτια

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κοτσάνια από τα κολοκυθάκια και τα τρίβουμε στον τρίφτη από την χοντρή πλευρά. Προσθέτουμε 2 πρέζες αλάτι ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε στην άκρη μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους.

Κολοκυθόπιτα-εξπρές-χωρίς φύλλο-του-Παναγιώτη Παπαδάκη-συνταγή-

Στραγγίζουμε πατώντας πολύ καλά με τα χέρια μας τα κολοκυθάκια μέχρι να βγουν όλα τα υγρά τους. Το ρίχνουμε σε ένα μπολ μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τα αυγά, το γάλα, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, τα φύλλα δυόσμου και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Σπάμε με τα χέρια μας το τυρί φέτα και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθεί στο μείγμα. Σε ένα πυρέξ 32 εκατοστών αλείφουμε ελαιόλαδο , πασπαλίζουμε φρυγανιά και χτυπάμε με τα χέρια μας το σκεύος μέχρι να κολλήσει σε όλα τα τοιχώματα του πυρέξ.

 

Καλοκαιρινή κολοκυθόπιτα με φύλλο κρούστας

 

Ρίχνουμε το μείγμα και το στρώνουμε ομοιόμορφα με μια μαρίζ. Πασπαλίζουμε από πάνω φρυγανιά να καλύψουμε ομοιόμορφα όλη την επιφάνεια και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο.

Κολοκυθόπιτα-εξπρές-χωρίς φύλλο-του-Παναγιώτη Παπαδάκη-συνταγή-

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 40-45 λεπτά στην πάνω σχάρα στους 180 βαθμούς Κελσίου. Την αφήνουμε να κρυώσει και έπειτα την κόβουμε σε κομμάτια. Φτιάξτε και σεις την πιο εύκολη και νόστιμη συνταγή για κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο!! Καλή σας επιτυχία!!

Κολοκυθόπιτα-εξπρές-χωρίς φύλλο-του-Παναγιώτη Παπαδάκη-συνταγή-

Δείτε το βίντεο εδώ:

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close