Υλικά και Συνταγή
Αφού έβρασα και καθάρισα ένα κιλό κάστανα(600 γρ.καθαρισμένα) τα έβαλα σε μια μικρή κατσαρόλα με 400 γρ.κρέμα γάλακτος,60 γρ.μέλι,μια βανίλια,μια τσιμπιά αλάτι και τα έβρασα για πέντε λεπτά.αφαίρεσα από τη φωτιά και πρόσθεσα 50 γρ.βούτυρο.ανακάτεψα μέχρι να λιώσει το βούτυρο και άφησα στην άκρη να κρυώσει.
Σε ένα μούλτι έβαλα 250 γρ.βούτυρο,120 γρ.μέλι,50 γρ.κακάο,70 γρ τριμμένο φουντούκι,μια βανίλια και πολτοποίησα μέχρι να γίνει κρέμα.
Στη συνέχεια άπλωσα το μείγμα μου ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες και άπλωσα καλά με το πλάστη να πάρει ένα παραλληλόγραμμο σχήμα.έβαλα κατάψυξη για μισή ώρα.
Στη συνέχεια αφαίρεσα τη μια λαδόκολλα, άπλωσα το μείγμα με τα κάστανα και έκανα ρολό έβαλα για λίγο κατάψυξη να παγώσει, αφαίρεσα τη λαδόκολλα και διακόσμησα με τριμμένο φουντούκι,τριμμένη άσπρη κουβερτούρα και κρέμα κάστανο.
Η συνταγη είναι από την εκπληκτικη κλειστή ομαδα “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ” της κ. Efi Prentza
Ειδήσεις σήμερα
- Σχολεία : Η Ημερομηνία που παίρνουν βαθμούς στα Γυμνάσια και στα Λύκεια
- Άγιος Έρωτας: Ο Παύλος ανακαλύπτει ότι ο πατέρας Νικόλαος είναι αδερφός της Χαράς
- Η Γη της Ελιάς : Πεθαίνουν Μάνος και Μαρίνα
- Καιρός : Έρχεται πολική εισβολή με χιόνια στην Αθήνα
- HMPV : Τα συμπτώματα στα παιδιά – Όλα όσα χρειάζεται να ξέρουν οι γονείς για τον μεταπνευμονοϊό