Υλικα
3 σακ ινδικη καρυδα (240γρ συνολο) (80 γρ το καθε σακουλακι)
Μισο ζαχαρουχο περιπου
Κουβερτουρα για επικαλυψη,εβαλα δυο σακ σταγονες κουβερτουρα,αλλα και ενα θα εφτανε
Δείτε ακόμη: Πεντανόστιμες συνταγές για το αγαπημένο σας τσιζκεικ διπλό…δαμάσκηνο και βερύκοκο που οπωσδήποτε θα λατρέψετε!
Ανακατεψα καρυδα και ζαχαρουχο
Του εδωσα σχημα κορμου,πανω σε λαδοκολα
Το εβαλα ψυγειο για λιγο
Το περιελουσα με σοκολατα
Και προσθεσα γλυκο κυδωνι
Οσο πλαθετε τα δυο υλικα ,φροντιστε να ειναι μαλακη η ζυμη ,κι αν χρειαστει βαλτε κι αλλο λιγο γαλα
Δείτε ακόμη: Κορμός με μερέντα και φουντούκια
Δείτε ακόμη: Σοκολατένιος κορμός ψυγείου με oreo, με 4 μόνο υλικά