Close

ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ! Η ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ! ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ-ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ! Πείτε τα όπως θέλετε!!! Και νηστίσιμα!! Και νόστιμα!!

ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ! Η ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ! ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ-ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ! Πείτε τα όπως θέλετε!!! Και νηστίσιμα!! Και νόστιμα!!

ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ! Η ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ! ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ-ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ!

Πείτε τα όπως θέλετε!!!

Και νηστίσιμα!! Και νόστιμα!!

Υλικά:

500-600 γρ αλεύρι φαρινα

3 μέτρια καρότα

2 μέτριες ντομάτες

1 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Ρίγανη

Τρόπος παρασκευής:

Τρίβουμε ντομάτες και καρότα στο multi

Τα προσθέτουμε σε μία λεκάνη πού έχουμε βάλει το αλεύρι με όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ένα εύπλαστο μαλακό ζυμάρι.Σάς γράφω στην συνταγή μου 500-600γρ αλεύρι,επειδή ίσως χρειαστεί λίγο λιγότερο η λίγο περισσότερο !Θα δείτε στο ζύμωμα.

Τέλος πλάθεται τα κουλούρια η τα κριτσινια και τα ψήνετε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο σε αέρα για περίπου 25 λεπτά.

Πολύ και καλή σάς επιτυχία!

Σελίδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος στο Facebook.

Πηγή: igastronomie.blogspot.gr