Υλικά
1 κουνουπίδι μεγάλο
5 -6 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
3 ντομάτες τριμμένες
Χυμό ντομάτας
2 φύλλα δάφνης
1 ξυλάκι κανέλας
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
Σοτάρουμε το κουνουπίδι στο τηγάνι.
Μόλις τελειώσουμε στο ίδιο σκεύος τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Ρίχνουμε τις ντομάτες, τον χυμό και τα μπαχαρικά και βράζουμε για 5 λεπτά.
Τοποθετούμε το κουνουπίδι σένα ταψί, το περιχύνουμε με την σάλτσα , προσθέτουμε λίγο νερό και το βάζουμε στον φούρνο για 40 περίπου λεπτά στους 180°.
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Χρήστος Μάστορας : H ταινία Στέλιος Καζαντζίδης είναι ο λόγος που ανακάλυψε πως έχει ΔΕΠΥ
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Grand hotel : Ο Ρήγας κλέβει το μωρό της Ελένης για να μπορέσει να την εκδικηθεί
- Η Γη της Ελιάς : Τελικά όντως θέλει να τους εκδικηθεί – Η Αριάδνη βλέπει τον Κουράκο να κοιτά με λατρεία την Ιουλία