Υλικά
1 κουνουπίδι μεγάλο
5 -6 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
3 ντομάτες τριμμένες
Χυμό ντομάτας
2 φύλλα δάφνης
1 ξυλάκι κανέλας
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
Σοτάρουμε το κουνουπίδι στο τηγάνι.
Μόλις τελειώσουμε στο ίδιο σκεύος τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Ρίχνουμε τις ντομάτες, τον χυμό και τα μπαχαρικά και βράζουμε για 5 λεπτά.
Τοποθετούμε το κουνουπίδι σένα ταψί, το περιχύνουμε με την σάλτσα , προσθέτουμε λίγο νερό και το βάζουμε στον φούρνο για 40 περίπου λεπτά στους 180°.
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Έπεσε ασανσέρ στο νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας
- Άγιος Έρωτας: Αυτό το παιδί θα είναι η καταστροφή μας – Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει την Χριστίνα να μην το κρατήσει
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές