Κρατσανιστά σνακ για παιδικό πάρτυ!Οτι και να πω θα ειναι λιγο για τη γευση τους!
Υλικά
150 γρ γκουντα τριμμενο,
100 γρ γραβιερα τριμμενη,
1 κουταλακι του γλυκου παπρικα γλυκια,
λιγο μαυρο πιπερι,
100 γρ βουτυρο λιωμενο,
200 γρ περιπου αλευρι για ολες τις χρησεις,
ενα φλυτζανακι του καφε νερο
Εκτέλεση
Ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι και σιγα σιγα προσθετουμε το νερο (αν η ζυμη ειναι πολυ σκληρη και τριβεται προσθετουμε ακομη λιγο νερο.Βαζουμε τη ζυμη στο ψυγειο για 30 λεπτα.Βαζουμε τη ζυμη πανω σε μια λαδοκολλα και ανοιγουμε ενα λεπτο φυλλο!!!!!!!Με κουπ παπ φτιαχνουμε τα κρακερακια.Τα βαζουμε στο ταψι πανω σε λαδοκολλα και τα ψηνουμε στους 180 βαθμους στις αντιστασεις μεχρι να παρουν χρυσαφι χρωμα!
Ειδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Ιορδάνης ρίχνει μορφίνη στη σούπα του προσωπικού και τους δηλητηριάζει όλους
- Ανθή Βούλγαρη :Το άρθρο για τον Κούγια και η σύλληψη της μέσα στα γραφεία της εφημερίδας
- Σία Λιαροπούλου : Πως είναι σήμερα η βασίλισσα της cult τηλεόρασης (φωτογραφία) – Επέστρεψε στα social media και παραμένει εντυπωσιακή
- Κέλλυ Κελεκίδου : Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια
- Αλατοζύμη με κορν φλάουρ για Χριστουγεννιάτικα στολίδια