Μία πρωτότυπη συνταγή για γλυκό ψυγείου με λίγα υλικά. Σήμερα λοιπόν, φτιάχνουμε κρέμα ροδιού, ή αλλιώς ροδογλυκό με αμύγδαλα, μέλι και φυσικό χυμό ροδιού. Μία πανεύκολη συνταγή και πολύ γρήγορη με 5 μόνο υλικά. Μπορείτε να τη φτιάξετε σε χρόνο μηδέν για εσάς και την οικογένεια σας. Είναι πολύ θρεπτική και υγιεινή με υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας. Δοκιμάστε αυτήν τη συνταγή για κρέμα από ρόδι και θα γίνει το αγαπημένο σας επιδόρπιο, ή…και γιατί όχι και κέρασμα!
- ροδι φυσικός χυμός
- κορν φλαουρ
- μελι
- αμυγδαλα
- κανελά λίγη
Υλικά
Εκτέλεση
Σε ένα ποτήρι φυσικό χυμό ροδιού αντιστοιχεί μια κσ κοφτή κόρν Φλάουρ, δύο κουταλιές μέλι ή ζάχαρη καστανή ένα από τα δύο. Εάν το θέλετε πολύ γλυκό ρίχνετε παραπάνω .Διαλύω το κόρν Φλάουρ σε κρύο χυμό και τον βράζω μέχρι να δέσει. Στο τέλος ρίχνω μέσα στο μείγμα σπόρους από ρόδι και ασπρισμένα αμύγδαλα. Πολύ του πάει και λίγη κανέλα. Μόλις κρυώσει αμέσως στο ψυγείο, και γίνεται ένα γλυκό όλο άρωμα, δροσερό και φίνο!!!
Καλή απόλαυση.
Η συνταγή είναι της Giota Tsagari