Κρέπες φούρνου με κρεμά γάλακτος, μπέικον και μανιτάρια
Υλικά
Για τη ζύμη κρέπας δες εδω
Για τη γέμιση
κρέμα γαλακτος
μπεικον
μανιτάρια
αλάτι ,πιπέρι
Εκτέλεση
Φτιαχνουμε τις κρέπες σύμφώνα με τις οδηγιες.
Σε ενα τηγανάκι αντικολλητικο τσιγαριζουμε το μπέικον στο χαμηλο χωρις λάδι.Μετα προσθέτουμε τα μανιτάρια για να βγάλουν τα υγρα τους (περιπου 5 λεπτα) στη συνεχεια προσθέτουμε τη κρέμα γαλακτος ,αλατι και πιπέρι,χαμηλώνουμε τη φωτια και σιγοβράζουμε για περιπου 5 λεπτα.
Γεμιζουμε με αυτο το μείγμα τις κρέπες.Τις τυλιγουμε κανονικα και σ’ενα πυρεξ (οχι πολυ πιεσμενες μεταξυ τους για να μην κολλησουν) ριχνουμε απο πανω λιγο αυγο χτυπημενο με γαλα και τις ψηνουμε στους 180 βαθμούς μεχρι να ψιλοροδισουν!
Ευχαριστούμε τη φίλη της κλειστής μας ομάδας Βαγγέλης Χαρούλα Για τη συνταγη!
Ειδήσεις σήμερα
- Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί τρόφιμο με το μικρόβιο Listeria – Προσοχή μην το καταναλώσετε
- Μενού εβδομάδας από 25/11/2024 ως 01/12/2024 – Νηστεία Χριστουγέννων
- Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Δ’ κύκλος : 59α, 59β, 60α, 60β, 61α
- Ανακαλείται ρόφημα σοκολάτας – Εντοπίστηκαν κομμάτια γυαλιού
- Καρέ μαλλιά: Τα 10 top trends του 2025 για τις πιο fashionable εμφανίσεις