Λαχταριστές κρέπες σε πουγκί, με γέμιση από διπλή σοκολάτα, καρύδια και ινδοκάρυδο! Συνταγή για γλυκές κρέπες σοκολάτας, και ζύμη με τσίπουρο, πολύ ιδιαίτερη και πεντανόστιμη. Μπορείτε να τις προσφέρετε σαν επιδόρπιο σε γιορτές και επίσημα τραπέζια, αλλά και για την οικογένειά σας και τους μικρούς μας φίλους! Το σίγουρο είναι ότι θα κλέψετε τις εντυπώσεις, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες μαγειρικές ικανότητες!
- γάλα 1 λιτρο
- αυγα 3
- αλατι 1 κουταλακι
- ζαχαρη 1 κουταλακι
- τσίπουρο μια κουταλια
- βιτάμ 1/2 φλιτζάνι τσαγιού λιωμένο
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 400-500 γρ. περίπου
Για τις κρεπες
- σοκολάτα δίχρωμη
- καρυδια όσο επιθυμείτε
- ινδοκαρυδο όσο επιθυμείτε
Για τη γέμιση
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά για 1 με 2 λεπτά και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά!
Ετοιμάζουμε τις κρέπες στην κρεπιερα η σε αντικολλητικό τηγάνι!
Με αυτά τα υλικά φτιάχνω αρκετή ποσότητα από το μείγμα και το φυλάω στο ψυγείο.