Υλικά
3 κούπες (περίπου) αλεύρι γοχ
1 κούπα ελιές κομμένες σε μικρά κομμάτια
2 κουτ σούπας μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
2 κουτ σούπας γιαούρτι αραιωμένο με νερό να γίνει μισή κούπα
1,5 κουτ γλυκού Μπέγκιν
1 κουτ γλυκού σόδα
1 κουτ γλυκού ζάχαρη
1 κουτ γλυκού αλάτι
Αυγό για επάλειψη
Βάζουμε τα υγρά κ ρίχνουμε σιγά σιγά το μισό αλεύρι με το Μπέγκιν κ τη σόδα κ τις ελιές, μετά ρίχνουμε το υπόλοιπο αλεύρι.
Γίνεται ζύμη που ίσα ίσα λίγο πολύ λίγο κολλάει
Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά στους 180 βαθμούς σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα .
Μου βγήκαν 60 κομμάτια .
Afroditi Karampina ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια ξυλοκοπήθηκε άγρια από την σύζυγο της κρυφής της σχέσης
- Αμαλιάδα : Η Ειρήνη προσπαθούσε να κάνει Λευκούς Γάμους με Πακιστανούς
- Γιώργος Αγγελόπουλος : Περπάτησε ξυπόλυτος 8 ολόκληρα χλμ για να πάει στην Παναγία (βίντεο)
- Άγιος Έρωτας : Δώσε μου την Χριστίνα και καθάρισες – Η Χυδαία απαίτηση του Βλάσση
- Χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια με 6 υλικά