Υλικά
3 κούπες (περίπου) αλεύρι γοχ
1 κούπα ελιές κομμένες σε μικρά κομμάτια
2 κουτ σούπας μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
2 κουτ σούπας γιαούρτι αραιωμένο με νερό να γίνει μισή κούπα
1,5 κουτ γλυκού Μπέγκιν
1 κουτ γλυκού σόδα
1 κουτ γλυκού ζάχαρη
1 κουτ γλυκού αλάτι
Αυγό για επάλειψη
Βάζουμε τα υγρά κ ρίχνουμε σιγά σιγά το μισό αλεύρι με το Μπέγκιν κ τη σόδα κ τις ελιές, μετά ρίχνουμε το υπόλοιπο αλεύρι.
Γίνεται ζύμη που ίσα ίσα λίγο πολύ λίγο κολλάει
Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά στους 180 βαθμούς σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα .
Μου βγήκαν 60 κομμάτια .
Afroditi Karampina ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Το μωρό της Αφροδίτης είναι του Χρήστου
- Ιφιγένεια Τζόλα : Βαρύ πένθος για τη Βασιλική από τη «Γη της Ελιάς»
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Κλείνει ο φάκελος της Ειρήνης Μουρτζούκου – Καθαρές οι τοξικολογικές του Παναγιωτάκη
- Μαζική ανάκληση σε παρτίδες γάλακτος