Κρουασανακια με λουκάνικο
Υλικά
1 πλακα βουτυρο
1 κεσεδακι γιαουρτι
1 φαρινα απ
1/2 κγλ αλατι
Εκτέλεση
Ολα τα άλικα πρεπει να ειναι σε θερμοκρασια δωματιου.Τα ζυμωνουμε ολα μαζι και χωριζουμε σε μπαλες.Ανοιγουμε τη καθεμια σε στρογγυλο φυλλο μεγεθος πιατο φαγητου και κοβουμε σε 8 κομματια οπως την πιτσα.Σε καθε κομματι βαζουμε ενα λουκανικο μικρο και ρολαρουμε
Τα περναμε με λιγο αυγο χτυπημενο απο πανω και ψηνουμε στους 180 μεχρι να ροδισουν.Τα σερβιρουμε με κετσαπ.