Για τα λαχανικά:
Υλικά:
Πατάτες
Γλυκοπατατα
Καρότα
Κολοκυθάκια
Κρεμμυδάκι ξερό
Ντοματες
Λάδι
Ρήγανι
Πάπρικα γλυκιά
Πολτοποιούμε και βράζουμε τις ντομάτες με το λάδι, τη ρήγανι και την πάπρικα.
Όταν πάρει μια βράση ρίχνουμε τα λαχανικά κομμένα σε κυβάκια. Μαγειρεύουμε για περίπου 40 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Για τον κιμά:
Υλικά:
Κιμάς κοτόπουλου από στήθος
Κολοκυθάκια
Πράσο
Κανέλα
Μοσχοκάρυδο
Λάδι
Ντομάτες
Τσιγαρίζουμε τον κιμά σε λίγο νερό. Όταν πάρει χρώμα προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας, λάδι, μοσχοκάρυδο και κανέλα και τα λαχανικά τριμμένα!
Μαγειρεύουμε σε χαμηλη φωτιά για 40 λεπτά.
*Αν η συνταγή προορίζεται για παιδιά άνω του 1 έτους μπορούμε να βάλουμε και αλάτι!