Είναι πανεύκολα, πολύ πιο νόστιμα από τα έτοιμα, δεν κρατάνε καθόλου λάδι και είναι τραγανά εξωτερικά και αφράτα μέσα.
ΥΛΙΚΑ
500 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα χλιαρό γάλα
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 αυγό
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
Δείτε ακόμα: Χοτ ντογκ και πιροσκί με αλευρι ολικης αλεσεως
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κάνουμε μια λακκούβα στο αλεύρι και ρίχνουμε όλα τα υλικά με τελευταίο το γάλα. Ζυμώνουμε και αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί μισή ώρα. Στη συνέχεια πλάθουμε μπαλίτσες, τις ανοίγουμε και βάζουμε τη γέμιση. Εγώ έβαλα λουκανικάκια κοκτέιλ και βγήκαν 22 κομμάτια. Τηγανίζουμε τα πιροσκί σε ελαιόλαδο και τα τοποθετούμε σε πιάτο που έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να τραβήξει το λάδι.
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Η Γη της Ελιάς : Ο Στάθης εθίζεται άσχημα και τα χάνει όλα μαζί και την Ιουλία
- Καιρός : Πότε έρχεται Αρμαγεδδών ψύχους στην Ελλάδα
- Grand Hotel : Η Κυβέλη παραδέχεται ότι σκότωσε το Γαζή σε Πέτρο και Αλίκη