Ψητά ροδάκινα και αχλάδια δικής μας παραγωγής με κρασί και μέλι, τρώγονται από το ψυγείο με δροσερό γιαούρτι η παγωτό βανίλια.
Υλικά και Εκτέλεση
Καθαρίζουμε ροδάκινα και αχλάδια.
Κόβουμε τα φρούτα σε 4 η 6 κομμάτια.
Τα αραδιάζουμε σε ταψί περιχύνουμε με 1 ποτήρι Μαυροδάφνη και ένα ποτήρι μέλι.
Προσθέτουμε ξυλάκια Κανέλας και μερικά γαρυφαλάκια.
Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 1 ώρα η μέχρι να γίνει το σιρόπι μας όπως στα γλυκά του κουταλιού.
Στο μισάωρο γυρνάμε τα φρούτα να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.
Τα σερβίρουμε κρύα από το ψυγείο.
Ambient Christina -οι χρυσοχέρες=ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή