Ψητά ροδάκινα και αχλάδια δικής μας παραγωγής με κρασί και μέλι, τρώγονται από το ψυγείο με δροσερό γιαούρτι η παγωτό βανίλια.
Υλικά και Εκτέλεση
Καθαρίζουμε ροδάκινα και αχλάδια.
Κόβουμε τα φρούτα σε 4 η 6 κομμάτια.
Τα αραδιάζουμε σε ταψί περιχύνουμε με 1 ποτήρι Μαυροδάφνη και ένα ποτήρι μέλι.
Προσθέτουμε ξυλάκια Κανέλας και μερικά γαρυφαλάκια.
Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 1 ώρα η μέχρι να γίνει το σιρόπι μας όπως στα γλυκά του κουταλιού.
Στο μισάωρο γυρνάμε τα φρούτα να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.
Τα σερβίρουμε κρύα από το ψυγείο.
Ambient Christina -οι χρυσοχέρες=ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Σχολικά γεύματα : Βρέθηκαν σκουλήκια μέσα σε φασολάδα – Φωτογραφίες
- Παναγιώτης Ψωμιάδης : Επική τούμπα στον «αέρα» της εκπομπής Super Κατερίνα -Τον έψαχνε η Καινούργιου (βίντεο)
- Παραμονή των Αγίων Ταξιαρχών : Μαζέψετε ρούχα και παπούτσια από έξω απόψε το βράδυ
- Αμαλιάδα -Μητέρα Ειρήνης Μουρτζούκου : “Πιστεύω ότι σκότωσε τα παιδιά – Έχω αποδείξεις”
- Ειδοποίηση των ειδικών : Τα air fryer μας κατασκοπεύουν και κλέβουν προσωπικά δεδομένα