Close
Λαχταριστά Ροδάκινα και αχλάδια ψητά στον φούρνο !!!

Ψητά ροδάκινα και αχλάδια δικής μας παραγωγής με κρασί και μέλι, τρώγονται από το ψυγείο με δροσερό γιαούρτι η παγωτό βανίλια.

Λαχταριστά Ροδάκινα και αχλάδια ψητά στον φούρνο !!!

Λαχταριστά Ροδάκινα και αχλάδια ψητά στον φούρνο !!!

Υλικά και Εκτέλεση

Καθαρίζουμε ροδάκινα και αχλάδια.
Κόβουμε τα φρούτα σε 4 η 6 κομμάτια.
Τα αραδιάζουμε σε ταψί περιχύνουμε με 1 ποτήρι Μαυροδάφνη και ένα ποτήρι μέλι.
Προσθέτουμε ξυλάκια Κανέλας και μερικά γαρυφαλάκια.
Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 1 ώρα η μέχρι να γίνει το σιρόπι μας όπως στα γλυκά του κουταλιού.
Στο μισάωρο γυρνάμε τα φρούτα να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.
Τα σερβίρουμε κρύα από το ψυγείο.

 

Ambient Christina -οι χρυσοχέρες=ηδες