Ψητά ροδάκινα και αχλάδια δικής μας παραγωγής με κρασί και μέλι, τρώγονται από το ψυγείο με δροσερό γιαούρτι η παγωτό βανίλια.
Υλικά και Εκτέλεση
Καθαρίζουμε ροδάκινα και αχλάδια.
Κόβουμε τα φρούτα σε 4 η 6 κομμάτια.
Τα αραδιάζουμε σε ταψί περιχύνουμε με 1 ποτήρι Μαυροδάφνη και ένα ποτήρι μέλι.
Προσθέτουμε ξυλάκια Κανέλας και μερικά γαρυφαλάκια.
Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 1 ώρα η μέχρι να γίνει το σιρόπι μας όπως στα γλυκά του κουταλιού.
Στο μισάωρο γυρνάμε τα φρούτα να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.
Τα σερβίρουμε κρύα από το ψυγείο.
Ambient Christina -οι χρυσοχέρες=ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Δεν στεγνώνουν τα ρούχα : Το κόλπο με το μπουκάλι θα μειώσει το χρόνο στεγνώματος στο μισό
- Επιστρέφει η αγαπημένη σειρά Singles με καινούργια επεισόδια
- Άντα Λεούση : Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13/01/25 ως 19/1/2025 για όλα τα ζώδια
- Μενού εβδομάδας από 13/1/24 έως 19/01/25
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί ο Τάσος Ιορδανίδης από τη σειρά – Ολές οι λεπτομέρειες