ΥΛΙΚΑ
250γρ.μαργαρινη σε θερμ.δωμ.
200 γρ. ζαχαρη άχνη
2 κ.γ μπέικιν
2 βανίλιες
300 γρ.αλεύρι γ.ο.χ
100 γρ.κορν φλάουρ
50 γρ.κακάο
150 γρ.σταγόνες σοκολάτας υγείας
1 πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Χτυπαω στο μίξερ 2-3 λεπτά την μαργαρινη με την άχνη,προσθετω τις βανιλιες,και το αλευρι ανακατεμενο με το κορν φλάουρ,το μπεικιν το κακάο και το αλάτι.Ρίχνω και τις σταγόνες σοκολατας.Η ζύμη μου πρέπει να είναι μαλακιά αλλά να μην κολλάει.Κανω μπαλακια σε μέγεθος καρυδιού,τα βαζω σε ταψι με λαδοκολα,τα πατάω με ενα πηρούνι και τα ψηνω 2 ταψια μαζι στους 150 με αερα για 15-18λεπτα.Αλλιως 1-1 ταψι πανω κατω στους 180 για 15-18λεπτα.Μην τα παραψήσετε Όταν βγαίνουν απο το φουρνο ειναι μαλακά,αλλα όταν κρυωσουν γινονται τριφτά και λιώνουν στο στόμα!!!
Η συνταγή είναι από την εκπληκτική σελίδα στο Facebook: Οι Λιχουδιές της Σόφης
Ειδήσεις σήμερα
- Στην Ευελπίδων η Ειρήνη Μουρτζούκου παίρνει τον δρόμο προς τον εισαγγελέα
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Η Γη της Ελιάς : Δεν θέλω να πληγωθείς – Ο Στάθης προσπαθεί να προστατέψει την Αριάδνη
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους