ΥΛΙΚΑ
250γρ.μαργαρινη σε θερμ.δωμ.
200 γρ. ζαχαρη άχνη
2 κ.γ μπέικιν
2 βανίλιες
300 γρ.αλεύρι γ.ο.χ
100 γρ.κορν φλάουρ
50 γρ.κακάο
150 γρ.σταγόνες σοκολάτας υγείας
1 πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Χτυπαω στο μίξερ 2-3 λεπτά την μαργαρινη με την άχνη,προσθετω τις βανιλιες,και το αλευρι ανακατεμενο με το κορν φλάουρ,το μπεικιν το κακάο και το αλάτι.Ρίχνω και τις σταγόνες σοκολατας.Η ζύμη μου πρέπει να είναι μαλακιά αλλά να μην κολλάει.Κανω μπαλακια σε μέγεθος καρυδιού,τα βαζω σε ταψι με λαδοκολα,τα πατάω με ενα πηρούνι και τα ψηνω 2 ταψια μαζι στους 150 με αερα για 15-18λεπτα.Αλλιως 1-1 ταψι πανω κατω στους 180 για 15-18λεπτα.Μην τα παραψήσετε Όταν βγαίνουν απο το φουρνο ειναι μαλακά,αλλα όταν κρυωσουν γινονται τριφτά και λιώνουν στο στόμα!!!
Η συνταγή είναι από την εκπληκτική σελίδα στο Facebook: Οι Λιχουδιές της Σόφης
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Ανακαλούνται γαριδάκια – Μεγάλος κίνδυνος για την υγεία
- Σχολεία : Τι θα ισχύει με τις απουσίες λόγω γρίπης
- Ζωή Ναλμπάντη : “Γέννησα τη μία μου κόρη στο χαλάκι του μπάνιου, ο άνδρας μου έκοψε τον ομφάλιο λώρο”
- Η Γη της Ελιάς : Το κάνεις όλο και χειρότερο Στάθη- Η Ιουλία τον κατακεραυνώνει