Λαχταριστά τυρόπιτακια με αφράτη ζύμη γιαουρτιού και γέμιση από φέτα και ανθότυρο. Μια συνταγή για σπιτικά τυρόπιτάκια που καθώς ψήνονται, σου σπάνε τη μύτη. Είναι πολύ εύκολα στην παρασκευή ακόμα και αν είστε αρχάρια στην κουζίνα.
- αλέυρι που φουσκώνει μόνο του 500 γρ
- γιαουρτι 1 κεσεδάκι στραγγιστό
- καλαμποκέλαιο 1 κεσεδάκι άδειο από το γιαούρτι
- αλατι λίγο
Υλικά
Αυτά τα τυροπιτάκια είναι η ιδανική λύση για το κολατσιό των παιδιών στο σχολείο άλλα και για τον μπούφε στο παιδικό πάρτι. Μπορείτε να τα απολαύσετε όλες τις ώρες τις μέρας αφού, είναι το απόλυτο σνακ. Είναι τόσο νόστιμα και αφράτα που τα παιδιά θα τα λατρέψουν.
Η σημερινή συνταγή για τυροπιτάκια είναι πολύ απλή και με εγγυημένη επιτυχία.
Καλή σας απόλαυση!
Εκτέλεση
Βάζουμε πρώτα τα υγρά και μετά τα στερεά και όλα μαζί τα ζυμώνουμε.
Γεμίζουμε με το μείγμα από τα τυριά και το γιαούρτι. Τα αλείφουμε με το αυγό. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς πάνω κάτω τα τυροπιτάκια μέχρι να ροδίσουν.
Συνταγή/Εκτέλεση/Φωτογραφία από την Nasia Kasapi