Υλικά
1 κιλό κολοκυθάκια
1 κρεμμύδι ξερό
250 γραμ τυρί κεφαλοτύρι
2 αυγά
αλάτι-πιπέρι
2με 3 κουταλιές φρυγανιά τριμμένη
μαϊντανό
Τρίβω τα κολοκυθάκια στον τρίφτη και τα αφήνω να στραγγίσουν πολύ καλά ή τα αφήνω στο ψυγείο ένα βράδυ με λίγο αλάτι.
Τρίβω το κρεμμύδι και το προσθέτω στα καλά στημένα κολοκυθάκια ,προσθέτω και το τυρί ,το αλατοπίπερο ,τα αυγά ,τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και την φρυγανιά χρειάζεται κι άλλη φρυγανιά προσθέστε να δείτε να μην είναι το μείγμα νερουλό.
Πλάθω κεφτέδες αλευρώνω και τηγανίζω.
*Μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο δυόσμο ή φρέσκα κρεμμυδάκια ή και άνηθο για πιο μυρωδάτους.
ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΗ-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα