Πανεύκολη λαγάνα χωρίς μίξερ και χωρίς ζύμωμα, ιδανική για αρχάριους! Φέτος φτιάχνουμε τραγανή λαγάνα με τα χεράκια μας με αυτήν την πολύ εύκολη συνταγή που μπορεί να φτιάξει ο καθένας.
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 900 γρ
- νερό 550 γρ
- ξερή μαγιά 14 γρ
- ταχίνι 3 κτσ
- ζαχαρη 1 κτσ
- αλατι 2 κτγ
- ξύδι 1 κτσ βαλσάμικο
- ελαιολαδο
- σιμιγδαλι
Υλικά
Λαγάνα με ταχίνι, μέλι και βαλσάμικο πολύ νόστιμη σαν να την αγοράζετε από φούρνο. Την Καθαρά Δευτέρα απαιτείται να έχουμε στο τραπέζι μας αυτό το ιδιαίτερο ψωμί, και η λαγάνα αυτή που σας προτείνουμε θα γίνει η αγαπημένη σας.
Δείτε παρακάτω βήμα βήμα την εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί και δοκιμάστε την!
ENGLISH
900 g all purpose flour
14 g dry yeast
3 tbsp tahini
1 tbsp sugar
2 tsp salt
1 tbsp balsamic vinegar
olive oil+fine semolina
For spreading
3 tbsp sousouras honey
a little water
Sesame
Δείτε την εκτέλεση:
Ειδήσεις σήμερα
- Δεν στεγνώνουν τα ρούχα : Το κόλπο με το μπουκάλι θα μειώσει το χρόνο στεγνώματος στο μισό
- Νέο επίδομα ανεργίας : Νέες αλλαγές – Ποιοι το χάνουν και ποιοι το δικαιούνται
- Γιώργος Τσατραφύλλιας : Σε αυτές τις πόλεις το ύψος του χιονιού θα ξεπεράσει το μισό μέτρο
- Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ : Διακοπές ρεύματος την Δευτέρα (13/1/2025) στην Αττική
- Ανακαλείται ελληνικό τυρί – Εντοπίστηκαν αυξημένα επίπεδα σε ορυκτέλαια