Πανεύκολη λαγάνα χωρίς μίξερ και χωρίς ζύμωμα, ιδανική για αρχάριους! Φέτος φτιάχνουμε τραγανή λαγάνα με τα χεράκια μας με αυτήν την πολύ εύκολη συνταγή που μπορεί να φτιάξει ο καθένας.
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 900 γρ
- νερό 550 γρ
- ξερή μαγιά 14 γρ
- ταχίνι 3 κτσ
- ζαχαρη 1 κτσ
- αλατι 2 κτγ
- ξύδι 1 κτσ βαλσάμικο
- ελαιολαδο
- σιμιγδαλι
Υλικά
Λαγάνα με ταχίνι, μέλι και βαλσάμικο πολύ νόστιμη σαν να την αγοράζετε από φούρνο. Την Καθαρά Δευτέρα απαιτείται να έχουμε στο τραπέζι μας αυτό το ιδιαίτερο ψωμί, και η λαγάνα αυτή που σας προτείνουμε θα γίνει η αγαπημένη σας.
Δείτε παρακάτω βήμα βήμα την εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί και δοκιμάστε την!
ENGLISH
900 g all purpose flour
14 g dry yeast
3 tbsp tahini
1 tbsp sugar
2 tsp salt
1 tbsp balsamic vinegar
olive oil+fine semolina
For spreading
3 tbsp sousouras honey
a little water
Sesame
Δείτε την εκτέλεση:
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα