Υλικά
μέτριες πατάτες όσες χρειάζεστε
1 κ. σούπας ελαιόλαδο ανά πατάτα
1 κ. σούπας μουστάρδα
1 κ. σούπας μέλι
1 λεμόνι
Αλάτι, πιπέρι και ρίγανη
Πώς θα το φτιάξουμε…
Καθαρίζουμε τις πατάτες.
Παίρνουμε μία μία πατάτα και την βάζουμε πάνω στον πάγκο μας.
Τοποθετούμε ένα ξύλο κοπής δίπλα στην πατάτα έτσι ώστε να την ακουμπάει.
Το ίδιο μπορεί να γίνει και με το χερούλι μιας ξύλινης κουτάλας αντί για το ξύλο κοπής. Τοποθετούμε το μαχαίρι μας έτσι ώστε να βρίσκεται πάνω από το ξύλο κοπής και κόβουμε την πατάτα σε φέτες
Το ξύλο θα μας εμποδίσει να φύγει το μαχαίρι μας μέχρι κάτω και να καταστρέψει την πατάτα κόβοντάς την στην μέση.
Σ΄ένα μπλέντερ χτυπάμε τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε τις πατάτες. Τις πασαλείβουμε καλά, βάζουμε λίγο νερό στα ταψί μας και ψήνουμε στους 200 βαθμούς C μέχρι να ροδίσουν.
Ria Lampropoulou”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.ιδέα από Cook Eat Up!
Ειδήσεις σήμερα
- Καιρός : Μετά τις καταιγίδες έρχονται τα πρώτα χιόνια – Αναλυτικά οι περιοχές
- Ξεκινάει σήμερα η νηστεία των Χριστουγέννων : Τι είναι το Σαρανταλείτουργο
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη ξεκαθαρίζει στον Αργύρη πως δεν τον θέλει πια
- Άση Μπήλιου : Πανσέληνος Νοεμβρίου 2024 – Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα με σοκολάτα το 2024