Close
Lila Pause ...τώρα απο τα χεράκια σας!

Αφου φτιάξαμε bounty και Kinder bueno ήρθε η στιγμή να φτιάξουμε την αγαπημένη Lila Pause!

Φτιάξτε τη γέμιση. Βάλτε τα φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν σε ένα μπολ με κρύο νερό για 15΄.
Βάλτε την κρέμα γάλακτος, το βούτυρο και τη ζάχαρη σε μια μεσαία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά. Μόλις βράσει, αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέστε τη λευκή σοκολάτα και τα καλά στραγγισμένα φύλλα ζελατίνης. Ανακατέψτε µε αυγοδάρτη μέχρι να έχετε ένα λείο μείγμα. Προσθέστε το τυρί κρέμα και τον πουρέ φράουλας και ανακατέψτε.
Αδειάστε το μείγμα σε ταψί διαστάσεων 14 x 18 εκ. στρωμένο µε διάφανη μεμβράνη και καταψύξτε το για 2 ώρες.
Φτιάξτε την επικάλυψη. Ανακατέψτε τη λιωμένη κουβερτούρα µε το ηλιέλαιο σε ένα μπολ µε μια σπάτουλα σιλικόνης. Αφήστε τη λίγα λεπτά να κρυώσει.
Ξεφορμάρετε το παγωμένο μείγμα µε τη φράουλα και κόψτε το σε μπάρες διαστάσεων 3 x 7 εκ. Βουτήξτε τις στην επικάλυψη και αφήστε τις στο ψυγείο για 2 ώρες.
Συχνά λάθη : Βουτάμε τις παγωμένες μπάρες φράουλας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα όσο είναι ακόμα πολύ ζεστή, με αποτέλεσμα αυτές να λιώνουν.
TIP: Στη γέμιση μπορείτε να προσθέσετε και rice pops για πιο τραγανό αποτέλεσμα.
photo via pinterest