Υλικά για 8-9 μάφιν:
3/4 φλ. αλεύρι ολικής
1 φλ. κινόα Biosophy, μαγειρεμένη
1/4 φλ. ζάχαρη καρύδας Biosophy
1/4 φλ. ηλιέλαιο
1 μεγάλο μήλο τριμμένο
1 κ.γ. baking powder
1/4 κ.γ. τζίντζερ, κανέλα, γαρίφαλο
1/4 φλ. σταφίδες
για την επικάλυψη:
1/4 φλ. βρώμη Bauckhof
1 κ.σ. ηλιέλαιο
1 κ.σ. ζάχαρη καρύδας Biosophy
1 κ.γ. κανέλα Κευλάνης Cook
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύω το αλεύρι, το baking, τα μπαχαρικά. Σε ένα άλλο ανακατεύω το ηλιέλαιο με την ζάχαρη, το μήλο κ την κινόα. Μετά στο μείγμα με τα υγρά ρίχνω σιγά σιγά το αλεύρι για να ενσωματωθεί. Τέλος προσθέτω και τις σταφίδες. Ανακατεύω τα υλικά της επικάλυψης. Μοιράζω σε μαφινοθήκες σιλικόνης το μείγμα κ πασπαλίζω με λίγη από την επικάλυψη. Ψήνω σε 30-40 λεπτά στους 180C. Βγάζω από τον φούρνο, τα τοποθετώ σε σχάρα κ περιμένω να κρυώσουν πριν τα ξεφορμάρω. Καλή σας απόλαυση!
Πηγή: theveggiesisters.grΕιδήσεις σήμερα
- Δεν στεγνώνουν τα ρούχα : Το κόλπο με το μπουκάλι θα μειώσει το χρόνο στεγνώματος στο μισό
- Βασίλης Καλογήρου: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση- Ο Τσούκαλης φεύγει εκτάκτως για Λάρισα
- Νέο Εκτακτο Δελτίο καιρού από την ΕΜΥ: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια
- Μενού εβδομάδας από 13/1/24 έως 19/01/25
- Ανακαλείται ελληνικό τυρί – Εντοπίστηκαν αυξημένα επίπεδα σε ορυκτέλαια