Αν φτιάξατε παραπάνω Πασχαλινά αυγά τα οποία δεν φαγώθηκαν, δεν χρειάζεται να τρώτε για πολύ καιρό αυγά. Μπορείτε να φτιάξετε πεντανόστιμη και απαλή μαγιονέζα, από βρασμένα αυγά.
Πολλές φορές το Πάσχα φτιάχνουμε παραπάνω Πασχαλινά αυγά από όσα θα φάμε στο τέλος και αυτό σημαίνει πως θα έχουμε κόκκινα αυγά μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα. Επίσης μερικές φορές μας περισσεύουν βρασμένα αυγά τα οποία χωρίς να έχουν προηγηθεί γιορτές και πάλι δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε.
Δείτε ακόμα Πατατοσαλάτα με λαχανικά και σπιτική μαγιονέζα
Σήμερα λοιπόν θα σας δείξουμε πως μπορείτε με βρασμένα αυγά να φτιάξετε μία πεντανόστιμη μαγιονέζα, καλύτερη σε υφή και σε γεύση, ακόμη και από τις αγοραστές. Αξίζει να δοκιμάσετε αυτήν την μαγιονέζα, που γίνεται σε χρόνο μηδέν.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για την μαγιονέζα απο βρασμένα αυγά:
Εκτέλεση για την μαγιονέζα απο βρασμένα αυγά
Στο μούλτι προσθέτουμε τα βρασμένα αυγά καθαρισμένα, το στραγγιστό γιαούρτι, το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι. Χτυπάμε στο μούλτι μέχρι να λιώσουν καλά τα αυγά και να ομογενοποιηθεί το μείγμα σε πηχτή σώς και η μαγιονέζα είναι έτοιμη.
Δείτε ακόμα Ρολό κιμά με τα αυγά που περίσσεψαν από το Πάσχα
Tips για την μαγιονέζα απο βρασμένα αυγά
Μπορούμε να προσθέσουμε μουστάρδα, κέτσαπ και ό,τι μυρωδικά μας αρέσουν.
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση παρακάτω:
Δείτε όλες τις Πασχαλινές μας συνταγές με ένα κλικ ΕΔΩ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Το μωρό της Αφροδίτης είναι του Χρήστου
- Ιφιγένεια Τζόλα : Βαρύ πένθος για τη Βασιλική από τη «Γη της Ελιάς»
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Κλείνει ο φάκελος της Ειρήνης Μουρτζούκου – Καθαρές οι τοξικολογικές του Παναγιωτάκη
- Μαζική ανάκληση σε παρτίδες γάλακτος