Υλικά
6 αυγά
5-6 ντομάτες, ψιλοκομμένες
150 γραμ. φρέσκα μανιτάρια, σε φέτες
100 γραμ. κεφαλογραβιέρα, τριμμένη
100 γραμ. ρεγγάτο, τριμμένο
1 πιπεριά, ψιλοκομμένη
2 κουτ. σούπας βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις ντομάτες και τις ψιλοκόβουμε μαζί με τη πιπεριά.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει, σοτάρουμε τα μανιτάρια, μετά προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τη πιπεριά και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να τραβήξει η ντομάτα τα υγρά της. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά, τα τυριά, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε ελαφρά και τα αφήνουμε να ψηθούν τα αυγά και να λειώσουν τα τυριά.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες