Υλικά
6 αυγά
5-6 ντομάτες, ψιλοκομμένες
150 γραμ. φρέσκα μανιτάρια, σε φέτες
100 γραμ. κεφαλογραβιέρα, τριμμένη
100 γραμ. ρεγγάτο, τριμμένο
1 πιπεριά, ψιλοκομμένη
2 κουτ. σούπας βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις ντομάτες και τις ψιλοκόβουμε μαζί με τη πιπεριά.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει, σοτάρουμε τα μανιτάρια, μετά προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τη πιπεριά και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να τραβήξει η ντομάτα τα υγρά της. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά, τα τυριά, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε ελαφρά και τα αφήνουμε να ψηθούν τα αυγά και να λειώσουν τα τυριά.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Λευτέρης Σουλτάτος : Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το εγκεφαλικό που υπέστη-“Έκατσα εφτά μέρες στην εντατική”
- Γυναίκα έμεινε έγκυος σε ηλικία 76 ετών και Θα γεννήσει τον Ιούλιο
- Βασίλης Καλογήρου : Μάρτυρας αποκαλύπτει πως τον είδε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και του μίλησε
- Η ιδανική θερμοκρασία για το σπίτι τον Χειμώνα για να μην πιάσει μούχλα και για να μην κρυώνουμε
- Πότε ξεκινούν οι εγγραφές στα Νηπιαγωγεία και την Α΄ δημοτικού για το σχολικό έτος 2025-2026