Συνταγή για Αλευρωμένες τηγανητές πατάτες. Αν δοκιμάσετε έτσι τις τηγανιτές πατάτες δεν θα τις ξαναφτιάξετε αλλιώς!
το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι θέλουν καλό στέγνωμα οι πατάτες πριν το αλεύρωμα για να μην κολλήσουν,βγαίνουν απίστευτα τραγανές και πεντανόστιμες!Μη φοβηθήτε το ξύδι δεν φαίνεται καθόλου.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής για Αλευρωμένες τηγανητές πατάτες
Τι χρειαζόμαστε:
2 μεγάλες πατάτες
1/2 φλυτζάνι αλεύρι (για όλες τις χρήσεις) ή κορν φλάουρ
1 κουταλιά ξύδι
αλάτι
λάδι (για το τηγάνισμα)
Πώς το κάνουμε:
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες.
Τις σκουπίζουμε καλά για να μην έχουν νερά.
Προσθέτουμε το αλάτι και το ξύδι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Όταν καίει το λάδι τις τινάζουμε λίγο (για να μην έχουν πολύ αλεύρι πάνω τους) και τις τηγανίζουμε .
Tips για Αλευρωμένες τηγανητές πατάτες
μπορείτε να ανακατέψετε και σκόνη λαχανικών, να προσθέσετε πάπρικα ότι θέλετε. Μπορούμε να τις βάλουμε και στο φούρνο, για λιγότερο λάδι, αλλά δεν γίνονται τόσο καλές όσο στο τηγάνι- ψιλοξεραίνονται).
Δείτε και στο παρακάτω βίντεο την συνταγή για Αλευρωμένες τηγανητές πατάτες
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή