Λαχταριστά και ζουμερά αρνίσια σουβλάκια με μαρινάδα από μέλι, ταχίνι, και μουστάρδα. Συνταγή για σπιτικά σουβλάκια μαριναρισμένα, μαλακά σαν του ψητοπωλείου.
Ιδανικά για το παιδικό πάρτι, το βραδινό ή Κυριακάτικο φαγητό, αλλά και σαν συνοδευτικό με μπυρίτσα για τους μεγάλους! Ακόμη μπορείτε να φτιάξετε σπιτικά σουβλάκια σε πίτες για τα παιδάκια σας!
Εκτέλεση
Παίρνουμε όλα τα υλικά εκτός από το κρέας και τα χτυπάμε στο μούλτι ή με ένα σύρμα να γίνουν ένα μείγμα.
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κυβάκια και τα βάζουμε στο μπολ που έχουμε τη μαρινάδα. Τα ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε στο ψυγείο για ένα 24ωρο. Την επόμενη μέρα, τα βγάζουμε από το ψυγείο και τα ξεπλένουμε να φύγει η πολλή μαρινάδα.
Τα περνάμε σε ινοξ ή ξύλινα σουβλάκια κ ψήνουμε σε ψησταριά, μπάρμπεκιου ή σχάρα. Ακόμη και στο φούρνο γίνονται πεντανόστιμα!
Συνταγή από Katerina Konstantinidou
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα