Σήμερα θα σας παρουσιάσω μια πολύ ιδιαίτερη και νόστιμη συνταγή που όταν την είδα για πρώτη φορά ενθουσιάστηκα. Αυγά βραστά παναρισμένα με αλεύρι, τριμμένη φρυγανιά, αυγό και παρμεζάνα. Το πανάρισμα κάνει τα απλά βραστά αυγά πεντανόστιμα με τραγανή χρυσαφένια κρούστα.
- αυγα όσα θέλετε
Υλικά
Ένα πολύ εντυπωσιακό πιάτο που ετοιμάζετε πολύ εύκολα και γρήγορα. Είναι ένα ιδανικό ορεκτικό για να εντυπωσιάσετε τους καλούμενους σας στον μπουφέ, το γιορτινό ή Κυριακάτικο τραπέζι σας. Επίσης αν το συνδυάσετε με μια πλούσια σαλάτα της επιλογής σας γίνετε ένα πλήρες και χορταστικό γεύμα.
Με αυτή την συνταγή μπορείτε ακόμα και να αξιοποιήσετε τα αυγά που περίσσεψαν από το πασχαλινό τραπέζι.
Φτιάξτε αυτό το διαφορετικό άλλα πολύ νόστιμο πιάτο με τα παναρισμένα σαν σνίτσελ βραστά αυγά και να είστε σίγουροι ότι με οποίον τρόπο και αν τα σερβίρετε σίγουρα θα κλέψτε τις εντυπώσεις.
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε τα αυγά,αφού κρυώσουν λίγο τα καθαρίζουμε και τα περνάμε από το στο αλεύρι. Στην συνέχεια χτυπάμε τα 2 αυγά μαζί με αλάτι, λίγο καυτερή πιπεριά και λίγο τριμμένη παρμεζάνα. Μέτα βάζουμε μέσα τα αυγά που έχουμε περάσει από αλεύρι και τα κυλάμε. Τέλος περνάμε τα αυγά από τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζουμε. Καλό μεσημέρι!
Συνταγή/Εκτέλεση/Φωτογραφία από την Eva Gk