(για 1 μεγάλη ή 20 ατομικές)
Παρασκευή
Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους και τα στραγγίζουμε καλά. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε, λίγα-λίγα, τα σπαγγέτι, σχηματίζοντας με το πιρούνι 2-3 φωλίτσες κάθε φορά. Αυτές θα αποτελέσουν τη βάση για τις μίνι πίτσες μας.Απλώνουμε τη σάλτσα της ντομάτας πάνω στις μισές πιτσούλες και απλώνουμε τα φετάκια της μοτσαρέλας πάνω από τη σάλτσα ντομάτας. Τις σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες φωλίτσες και τις ψήνουμε μαζί (σαν σαντουιτσάκια) σε προθερμασμένο, στους 150ο С, φούρνο, για 5 περίπου λεπτά μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα. Τις διακοσμούμε με τα φυλλαράκια του βασιλικού.
Εναλλακτικά, μπορούμε να ρίξουμε τα ζυμαρικά σε δύο δόσεις για να φτιάξουμε 2 μεγαλύτερες πίτσες. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαζόταν να προβλέψουμε κι ένα κατάλληλο σε μέγεθος τηγάνι.
πηγη
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή