Χυλοπίτες με χοιρινή παντσετα και μελιτζάνα!
Βράζουμε τις χυλοπίτες σε αλατισμενο νερό για 8 λεπτά και τις σουρωνουμε. Βάζουμε στην κατσαρόλα ένα κομμάτι βούτυρο σωταρουμε την παντσετα προσθέτουμε τις χυλοπίτες και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Ετοιμάζουμε τη σαλτσα: κόβουμε μισή μελιτζάνα φλασκα την καθαρίζουμε από την φλούδα της και την τηγανιζουμε ελαφρά. Σε ένα κατσαρολακι βάζουμε ένα κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας λίγο νερό ένα κομμάτι βούτυρο την μελιτζάνα κομμένη σε κυβακια αλάτι πιπέρι πάπρικα γλυκιά και βράζουμε τη σάλτσα μας μέχρι να χυλωσει. Σερβίρουμε τις χυλοπίτες με τη σάλτσα και με τριμμένο τυρί ρεγκατο!
απο τη φίλη της σελίδας μας Eva Triantafilidou
Ειδήσεις σήμερα
- Χρήστος Μάστορας : H ταινία Στέλιος Καζαντζίδης είναι ο λόγος που ανακάλυψε πως έχει ΔΕΠΥ
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Grand hotel : Ο Ρήγας κλέβει το μωρό της Ελένης για να μπορέσει να την εκδικηθεί
- Η Γη της Ελιάς : Τελικά όντως θέλει να τους εκδικηθεί – Η Αριάδνη βλέπει τον Κουράκο να κοιτά με λατρεία την Ιουλία