Χυλοπίτες με χοιρινή παντσετα και μελιτζάνα!
Βράζουμε τις χυλοπίτες σε αλατισμενο νερό για 8 λεπτά και τις σουρωνουμε. Βάζουμε στην κατσαρόλα ένα κομμάτι βούτυρο σωταρουμε την παντσετα προσθέτουμε τις χυλοπίτες και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Ετοιμάζουμε τη σαλτσα: κόβουμε μισή μελιτζάνα φλασκα την καθαρίζουμε από την φλούδα της και την τηγανιζουμε ελαφρά. Σε ένα κατσαρολακι βάζουμε ένα κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας λίγο νερό ένα κομμάτι βούτυρο την μελιτζάνα κομμένη σε κυβακια αλάτι πιπέρι πάπρικα γλυκιά και βράζουμε τη σάλτσα μας μέχρι να χυλωσει. Σερβίρουμε τις χυλοπίτες με τη σάλτσα και με τριμμένο τυρί ρεγκατο!
απο τη φίλη της σελίδας μας Eva Triantafilidou
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Λεκέδες από σκουριά στα πλακάκια: Καθαρίστε ακόμη και παλιούς λεκέδες με αυτούς τους τρόπους
- Grand Hotel : Η Αγγέλα θάβει τον γιο της- Πεθαίνει στα χέρια της
- Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου -Έφτασε η ώρα για απαντήσεις
- Στέλιος Κρητικός :Καθηλώνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει- Το θετικό τεστ για καρκίνο