Close

Χοιρινά ρολάκια με δαμάσκηνα και φιστίκια αιγίνης

Χοιρινά ρολάκια με δαμάσκηνα και φιστίκια αιγίνης

ΧΟΙΡΙΝΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ΚΑΙ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ
Υλικα
10 χοιρινα σνιτσελ καλα κτυπημενα
30 δαμασκηνα ξηρα χωρις κουκουτσι
αλατοπιπερο
καρυ
ελαιολαδο
κρεμα γαλακτος
οδοντογλυφιδες
1 φλυτζανακι κρασι ροζε η ασπρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλωνω ενα ενα τα σνιτσελ βαζω τα μπαχαρικα μου και σε καθε σνιτσελ βαζω απο 3 δαμασκηνα ,τα ρολαρω και τα πιανω με οδοντογλυφιδες!
Αφου τα τελειωσω ολα, τα σοταρω λιγο, για να παρουν ενα ωραιο χρωματακι!
Τα σβηνω με το κρασι και στη συνεχεια τα τοποθετω σ ενα πυρεξ!
Βαζω την κρεμα γαλακτος να τα σκεπασει και ριχνω λιγο λαδακι αλατακι και φυστικια αιγινης!
Τα ψηνω σκεπασμενα με αλουμινοχαρτο στους 250 βαθμους μεχρι να ροδισουν !
Καμμια ωρα περιπου αναλογα το φουρνο !
Τα σερβιρω με πατατες φυσαρμονικα στη γαστρα ,η τηγανητες η και με ρυζακι !
Εγω ζητησα απο τον κρεοπωλη μικρα σνιτσελακια για να βαλω 3 δαμασκηνα στο καθενα!
Εσεις θα δειτε αναλογως τι θελετε και ποσα ατομα ειστε!
Σερβιρονται ζεστα και ειναι πολυ νοστιμα!

Απο την αγαπημένη μου Sofia Kara