Υπέροχο και ζουμερό κρέας που θα γλείφετε τα δάχτυλά σας! Γίνεται υπέροχο στη γάστρα και θα μοσχομυρίσει όλο το σπίτι!
Συστατικά
4 κότσια
1 λίτρο μπύρα
3-4 κουταλιές μέλι
1 κρεμμύδι
Πολύχρωμες πιπεριές
Πάπρικα-Ρίγανη
Αλάτι-Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Δείτε ακόμα: Χοιρινό μπούτι καραμελωμένο με καστανή ζάχαρη για το χριστουγεννιατικο τραπέζι
Οδηγίες
Αναμειγνύουμε το μέλι με την μπύρα.
Βάζουμε το κρέας, σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και αφήνουμε για 24 ώρες στο ψυγείο.
Την επόμενη μέρα τοποθετούμε το κρέας σε γάστρα με αντικολλητικό χαρτί.
Προσθέτουμε το χοντροκομμένο κρεμμύδι, τις πολύχρωμες πιπεριές, αλάτι, πιπέρι, γλυκιά πάπρικα, ρίγανη, την μαρινάδα και ελαιόλαδο.
Καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί και σκεπάζουμε με το καπάκι.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 2,5-3 ώρες.
Σερβίρουμε μαζί με σάλτσα.
Facebook: https://www.facebook.com/foodaholics.gr/?ref=bookmarks
Site: https://foodaholics.gr/
Youtube κανάλι: https://www.youtube.com/user/RedMoonGR
Ειδήσεις σήμερα
- Στην Ευελπίδων η Ειρήνη Μουρτζούκου παίρνει τον δρόμο προς τον εισαγγελέα
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Η Γη της Ελιάς : Δεν θέλω να πληγωθείς – Ο Στάθης προσπαθεί να προστατέψει την Αριάδνη
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους