Υλικα:
1 κιλό φιλέτο χοιρινό σε μπουκιες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
1/2 κούπα λευκό καλό κρασί
2 κούπες ζωμό λαχανικών
500ml κρέμα γαλακτος
2 κσ μουστάρδα
1 κγ κουρκουμά
Αλάτι, πιπέρι
Δείτε ακόμα: Μπουκίτσες χοιρινού με τυριά, μανιτάρια στην λαδόκολλα
Εκτελεση:
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας για 5 λεπτά να γίνει λευκό. Βάζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και αφήνουμε να ψηθούν για αλλά 5 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί και ρίχνουμε το ζωμό και τα μπαχαρικά. Αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 25 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμο διαλύουμε τη μουστάρδα και τη προσθέτουμε στο κρέας μαζί με τη κρέμα γάλακτος. Το αφήνουμε να πάρει μια βράση και αποσύρουμε από τη φωτιά. Αν είναι αρκετά ρευστή η σάλτσα μπορείτε να τη πήξετε με λίγο κορν φλαουρ διαλύοντας το σε κρύο νερό. Σερβίρουμε με ρύζι ή ότι άλλο θέλουμε.
Καλή επιτυχία!!!