Υλικά
4 μερίδες
1 κιλό χοιρινό για τηγανιά
1 χαρτι μακαρονια πενες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 χρωματιστές πιπεριές
1 κουτι μανιταρια
2 κ/γ κουρκουμα
1 κρεμα γαλακτος
1 κουπα ελαιόλαδο
αλατι
πιπερι
1 κουπα νερο
Δείτε ακόμη: Μαμαδίστικο κοτόπουλο Γιουβέτσι με Μακαρονάκι Κοφτό
Οδηγίες
1.Τσιγαρίζουμε το χοιρινό στην κατσαρόλα με τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει.
Δείτε ακόμη: Μοσχάρι με λιγκουίνι και γιαούρτι στο πήλινο
2. Όταν το κρέας λιώνει προσθέτουμε τις χρωματιστές πιπεριές και το κουτί με τα μανιτάρια
3. Βράζουμε το φαγητό σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές
4. Ρίχνω τα μακαρόνια αφου τα εχω βρασει ήδη.
5. Ρίχνω τον κουρκουμα
Δείτε ακόμη: Γιατί δεν πρέπει ποτέ να σπας στη μέση τα μακαρόνια πριν τα βράσεις!
6. Ρίχνω τη κρεμα γαλακτος
7. Και το αφήνω να παρει δυο βρασεις
Πηγή: cookpad.com