Κι όμως, πόση νοστιμιά μπορούν να μαγειρέψουν δύο μονάχα καλά-υλικά! Το μυστικό της συνταγής, το βιολογικό ή ελευθέρας βοσκής κοτόπουλο που κάνει τον πιο πλούσιο ζωμό και ο χοντρός φιδές, που δεν θυμίζει αρρώστια, αλλά τη γεύση ενός υπέροχου, παραγνωρισμένου ζυμαρικού.
Υλικά
1 κοτόπουλο βιολογικό ή ελευθέρας βοσκής σε μερίδες
¾ από μια συσκευασία χοντρό φιδέ
χυμό από 1 λεμόνι
αλάτι, πιπέρι
Δείτε επίσης: Πώς Αφαιρούμε Εύκολα το Περιττό Λίπος από το Φαγητό
Διαδικασία
Βάζετε το κοτόπουλο σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, τόσο όσο να το σκεπάζει καλά. Το βράζετε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, μέχρι να μαλακώσει.
Ρίχνετε τον φιδέ και τον μαγειρεύετε μέχρι να μαλακώσει. Θέλουμε μια πολύ χυλωμένη σούπα, οπότε αν περισσεύουν ζουμάκια, τα αφήνετε να εξατμιστούν. Σερβίρετε με λεμόνι και πασπαλίζετε με πιπέρι.
Φωτογραφία-Food Styling: Αντωνία Κατή
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή