Αλμυρο κεικ που παίρνει πολλές παραλλαγές
Υλικά
3 αυγα,
1 κεσεδακι γιαουρτι 200 γρ,
1 κεσεδακι σπορελαιο,
3 κεσεδακια αλευρι γοχ
,μια κουταλια της σουπας μπεικιν,
5 φετες παριζα,
3 κεσεδακια διαφορα τυρια,(εγω εβαλα φετα ,κεφαλοτυρι και κασερι).
λιγο αλατι,πιπερι,παπρικα γλυκια και ριγανη
Εκτέλεση
Με το κεσεδακι απο το γιαουρτι μετραμε ολα τα υλικα μας!.!Χτυπαμε στο μιξερ ολα τα υλικα μαζι μεχρι να ενωθουν.
Βουτυρωνουμε και αλευρωνουμε μια μακροστενη φορμα και βαζουμε το μιγμα!Πασπαλιζουμε με τριμμενο κεφαλοτυρι και ψηνουμε στους 180 βαθμους στις αντιστασεις για μια ωρα περιπου
Ειδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Ιορδάνης ρίχνει μορφίνη στη σούπα του προσωπικού και τους δηλητηριάζει όλους
- Ανθή Βούλγαρη :Το άρθρο για τον Κούγια και η σύλληψη της μέσα στα γραφεία της εφημερίδας
- Σία Λιαροπούλου : Πως είναι σήμερα η βασίλισσα της cult τηλεόρασης (φωτογραφία) – Επέστρεψε στα social media και παραμένει εντυπωσιακή
- Κέλλυ Κελεκίδου : Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια
- Αλατοζύμη με κορν φλάουρ για Χριστουγεννιάτικα στολίδια