Υλικά
Προετοιμασία λαχανικά και φέτα
2 μικρά κολοκυθάκια
100g φέτα
1 κλωναράκι δεντρολίβανο
Αλάτι
Πιπέρι
Προετοιμασία του κέικ κάμερα
3 αυγά
200 γρ αλεύρι
100 γρ τυρί τριμμένο
10 ml ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Αλάτι
Πιπέρι
Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τη φλούδα χρησιμοποιώντας ένα αποφλοιωτή.
Τα κοβουμε με ένα μαχαίρι σε φέτες.
Σοτάρετε τα κολοκυθάκια σε κύβους με δεντρολίβανο στο ελαιόλαδο για 5 λεπτά.
Ριχνουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε κατά διαστήματα με ένα ξύλινο κουτάλι.
Εν τω μεταξύ, κόψτε τη φέτα σε κύβους σε ένα μπολ.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 ° C
Βάλτε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ σε ένα μπολ και καντε μια λακουβα. Ρίχνουμε τα αυγά και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε ξανά.
Μόλις γινει ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, σε κύβους κολοκυθάκια και τελος τη φέτα.
Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα.
Το αδειαζουμε σε φορμα.
Ψήστε το κέικ για 50 λεπτά.
Το αφήνουμε να κρυώσει και ξεφορμαρουμε
www.academiedugout.fr
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες