Παναρισμενα φιλετα ψαριου στο φουρνο
500γρ. φιλετο ψαριου της αρεσκειας σας (γλωσσα,περκα,μπακαλιαρος,πανγκασιους κ.α)
1 πακετο φρυγανιες σε σκονη
2 αυγα χτυπημενα με λιγα μυρωδικα (παπρικα,ριγανη,πιπερι)
Αλατι
Ξεπαγωνουμε στο ψυγειο απο το προηγουμενο βραδυ τα φιλετα. Τα σκουπιζουμε καλα για να απορροφηθει το νερο τους. Τα αλατιζουμε καλα,τα βουταμε ενα ενα στο μπωλ που εχουμε βαλει το μειγμα των αυγων με τα μυρωδικα και μετα στην τριμμενη φρυγανια. Στρωνουμε αντικολλητικο χαρτι σε ενα ταψι,το λαδωνουμε καλα με ενα πινελο,τοποθετουμε τα φιλετα το ενα διπλα στο αλλο,τα ραντιζουμε με λιγο λαδι και τα ψηνουμε στη δευτερη θεση του φουρνου απο πανω,στους 200-220 βαθμους μεχρι να ροδισουν για περιπου 15′.
Ειδήσεις σήμερα
- Φως στο Τούνελ – Αμαλιάδα :Το ηχητικό ντοκουμέντο με την Μουρτζουκου στα όρια της τρέλας που σόκαρε όλη την Ελλάδα
- Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 04/11/2024 ως 10/11/2024 για όλα τα ζώδια
- Νεύτωνας : Η ανατριχιαστική προφητεία του 1704 για το τέλος του κόσμου
- Καταγγελία για ιερέα : Ντυνόταν με γυναικεία ρούχα και έβγαινε έξω
- Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια : 14, 15