Γαυράκι τηγανιτό με μουστάρδα
υλικα
1 κιλό γαύρος
3 κσ μουστάρδα
θυμάρι
αλατι
αλεύρι
σπορέλαιο
εκτέλεση
καθαρίζετε τα ψαράκια σας βγάζοντας το κεφάλι και τα εντόσθια και τα πλένετε πάρα πολύ καλά αλλάζοντας νεράκι μέχρι να βγαίνει το νεράκι καθαρό!!! στην συνέχεια το βάζετε σε ένα σουρωτήρι και στραγγίζουν εκεί ρίχνετε αλατι και θυμάρι και όταν έχουν στράγγιση τα βάζετε σε ένα λεκανάκι και προσθέτετε την μουστάρδα και τ’ αφήνετε μισή ωρίτσα να μαριναριστεί με την μουστάρδα στην συνέχεια τα αλευρώνετε και τα τηγανίζετε σε μπόλικο σε σπορέλαιο και τα βγάζετε σε χαρτί απορροφητικοί!!! το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει θα έχετε τραγάνα υπέροχα ψαράκια!!!!
Από την Γιαγια Μαιρη που θα τη βρείτε στη σελίδα της στο facebook πατώντας εδω
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα