Γαυράκι τηγανιτό με μουστάρδα
υλικα
1 κιλό γαύρος
3 κσ μουστάρδα
θυμάρι
αλατι
αλεύρι
σπορέλαιο
εκτέλεση
καθαρίζετε τα ψαράκια σας βγάζοντας το κεφάλι και τα εντόσθια και τα πλένετε πάρα πολύ καλά αλλάζοντας νεράκι μέχρι να βγαίνει το νεράκι καθαρό!!! στην συνέχεια το βάζετε σε ένα σουρωτήρι και στραγγίζουν εκεί ρίχνετε αλατι και θυμάρι και όταν έχουν στράγγιση τα βάζετε σε ένα λεκανάκι και προσθέτετε την μουστάρδα και τ’ αφήνετε μισή ωρίτσα να μαριναριστεί με την μουστάρδα στην συνέχεια τα αλευρώνετε και τα τηγανίζετε σε μπόλικο σε σπορέλαιο και τα βγάζετε σε χαρτί απορροφητικοί!!! το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει θα έχετε τραγάνα υπέροχα ψαράκια!!!!
Από την Γιαγια Μαιρη που θα τη βρείτε στη σελίδα της στο facebook πατώντας εδω
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Ανακαλούνται γαριδάκια – Μεγάλος κίνδυνος για την υγεία
- Σχολεία : Τι θα ισχύει με τις απουσίες λόγω γρίπης
- Ζωή Ναλμπάντη : “Γέννησα τη μία μου κόρη στο χαλάκι του μπάνιου, ο άνδρας μου έκοψε τον ομφάλιο λώρο”
- Η Γη της Ελιάς : Το κάνεις όλο και χειρότερο Στάθη- Η Ιουλία τον κατακεραυνώνει